ผอ.สัมฤทธิ์ ศิริรัมย์ พร้อมคณะครู และนักเรียน ได้รับเชิญให้เป็นวิทยากรในการเสวนา ผลสะท้อนการจัดการเรียนการสอนแบบ Block Course Training

วันจันทร์ที่ ๑๗ กุมภาพันธ์ ๒๕๖๓ ผู้อำนวยการนางสาวสัมฤทธิ์ ศิริรัมย์ พร้อมคณะครู และนักเรียน วิทยาลัยเทคโนโลยีพระมหาไถ่ หนองคาย ได้รับเชิญให้เป็นวิทยากรในการเสวนา ผลสะท้อนการจัดการเรียนการสอนแบบ Block Course Training ดำเนินรายการโดย ดร.ภรภิพัด มูลไชย ศึกษานิเทศก์ ชำนาญการพิเศษ ณ ห้องประชุม วิทยาลัยเทคโนโลยีวานรนิวาส จังหวัดสกลนคร
On Monday 17th of February 2020 PUT NAMES HERE (director, deputy director of Academic Affairs, ),teacher and student were invited to be guest speakers to share about teaching in the Block course system. There were directors and deputy directors from all the colleges in the Esan area who attended the meeting, about 200 altogether. Nongkhai Redemptorist Technological college is the first college to teach the Block course method. The meeting took place at Varnonnivas Technological college at Sakonnakorn province

18/02/2020